Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ted koukam, ze se mi tu objevila vedle Vaseho blogu reklama na BMW:)))....

2 0
možnosti

Vtipné, skvěle popsané. DíkR^

1 0
možnosti

Každý má občas krizi. Při psaní článků a knihy jsme narazili na jeden dost závažný problém, který se týká celé společnosti. Napsali jsme o tom knihu, nakladatel nám řekl, že dneska lidi nezajímá osud našich dětí, ale že čtou pouze životopisy celebrit. Je snad Zemanová důležitější než to, co se skutečně děje?

1 0
možnosti

Nevím, o čem vaše kniha je, ale například původní rukopis knihy My děti ze stanice ZOO odmítli v Německu prakticky všichni vydavatelé. Prý by to nikoho nezajímalo. Text tak vycházel na pokračování v časopise Stern. Na základě čtenářských ohlasů vyšla pak kniha pod křídly zmíněného časopisu. Ještě pár let nestíhali plně uspokojit obrovskou poptávku. Možná jste na dobré cestě;-) Přeji hodně štěstí!

0 0
možnosti

Taky to asi bez BMW zvládnu, jeho absence v mém životě znamená nešetřit na povinné ručení,vyhnout se blížícímu přezouvání pneumatik, každodenní nerudovské parkovací  otázce: Kam s ním?, nestojím hodinu na magistrále a dvacítky mne díky tomu buď nenahánějí, nebo odhadují situaci velmi správně.Každopádně se má vše zásadní zvládnout do 40 let, to vám poradí i na terapii. Dle sociologického průzkumu lidé v hospicech nejvíce před smrtí litují toho, že moc pracovali a o ten čas okrádali rodinu, blízké a hlavně sebe. Jinak tedy karma, čtivé:-).

1 0
možnosti
Foto

Hodně štěstí přeji V

0 0
možnosti

Přeji hodně štěstí a držím place.

1 0
možnosti
Foto

dobrá výpověď doby;-)R^ .....občas mají podobné myšlenky i v mojí palici rallye.;-)

3 0
možnosti
Foto

Bezva žebříček hodnot, vcelku rozumím :) R^

1 0
možnosti

P18e11t75r 74V40r15a68n52i78k

2. 11. 2014 19:04

Podobne rozhodnuti jsem ucinil minuly rok. Prodal firmu, nesel si bezny pracovni flek bez zodpovednosti a muzu Vam jen rici, ze opet zacinam zit.

1 0
možnosti
Foto

Říkávalo se, že je to blbě zařízené, pracovat mají staří a mladí si mají jen užívat, dokud mohou. Jinak, k článku - přemýšlíte velmi správně. Čas pro sebe, pro svoji rodinu a pro přátele Vám nic nenahradí, ani peníze ne. Přeji, ať si svoje sny splníte :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS